Novice

Februarski tečaj Modrapikica!

Dojenčkov razvoj v prvem letu je bliskovit. Modra pikica ga na tečajih podpira, razvija in nudi staršem informacije o optimalnem jezikovnem razvoju v prvem letu.

Tečaj je namenjen dojenčkom od 4. do 12. meseca starosti, na petih delavnicah, od katerih dve potekata v naravi, sledimo reku: »Sedaj ali nikoli!« ter nudimo otroku izzive, primerne njegovi starosti, saj le tako lahko optimalno razvijamo jezik. Šesta delavnica je individualna in je namenjena svetovanju na vašem domu ali v naših prostorih.

Program tečaja:

Cena tečaja je 60 € in vključuje: uvodno predavanje, 5 srečanj, 1 individualno uro, vstopnine, gradiva za udeležence. Vsakega srečanja se lahko udeležita otrok ter dva odrasla udeleženca, število udeležencev na uvodnem predavanju pa ni omejeno.

Program Modra pikica ponuja:

Teoretične osnove zgodnjega razvoja jezika ter praktične nasvete, kako govoriti z otrokom, kako mu brati ter kako pospešiti jezikovni razvoj. S pridobljenimi znanji bo otrokova komunikacija BOGATEJŠA, BOLJ SPROŠČENA, otrok pa bo znal izraziti svoje želje, potrebe in skrbi NEKAJ MESECEV PREJ kot je to običajno.

Tečaj vodi Živa Ribičič, utemeljiteljica programa Modra pikica. Prijave in informacije na: ziva@modrapikica.si in 031 628-138 do 6. 2. 2015.

10 mesecev v razvoju otroka

Pripravili smo film o 10. mesecih razvoja znakovnega sporazumevanja v življenju naše Lune. Znaki so obogatili komunikacijo v družini in prispevali k trdnim jezikovnim temeljem. Na voljo tako na vimeo kot facebooku.

Brezplačna delavnica: Kako brati dojenčku in malčku!

V delavnici za starše Kako brati dojenčku in malčku? bomo predstavili načine, kako otroku približati knjigo že v najzgodnejšem obdobju. Na prvo delavnico, ki bo brezplačna, vabimo starše, ki jih zanima zgodnji razvoj otroka od rojstva do 2. leta. Na naslednji delavnici pa bomo skupaj z malčki preizkusili predstavljene strategije. Naš cilj je, da otrok vzljubi branje in knjige za vse življenje!

Prva delavnica bo potekala 24. 11. ob 17.00 v prostorih Mini vrtca na Kadilnikovi ulici 7 v Ljubljani. Prijave na ziva@modrapikica.si

Modra Pikica vpisuje v tečaje zgodnjega razvoja jezika s pričetkom 8. 12. 2014!

Za dojenčke od 4. - 12. meseca. Kvalitetni razvoj jezika v najpomembnejšem obdobju!

Tečaj se prične v ponedeljek, 8. 12. 2014 ob 9.15 v prostorih Pedokinetike, Mesarska 4.d, prvo nadstropje. Prijave na ziva@modrapikica.si. Za prijave do 1. 12. nudimo 30% popusta. Število mest je omejeno. Čest srečanj stane 60€.

Modra Pikica vpisuje v jesenske tečaje!

Za različne starostne skupine in otroke so na voljo:

Brezplačna predstavitev programov bo v ponedeljek, 6. 10. 2014 ob 9.15 v prostorih Pedokinetike, Mesarska 4.d, prvo nadstropje. Prijave na ziva@modrapikica.si

Poglejte predstavitev pedagogike Montessori v Botaničnem vrtu. KLIK NA: VIMEO in FaceBook

NOVICE

Preberite, kaj je novega pri Modri pikici!

nasmejan otročiček sporoča novico

Kaj? Zakaj? Kako?

Poiščite odgovore na najpogostejša vprašanja!

Otročiček s prevelikimi očali odraslega bere knjigo

TEČAJI

Modra pikica vabi na tečaje za nosečnice, dojenčke in malčke!

Mama in otročiček se igrata in učita skupaj

Pikin kotiček

Spremljajte dojenčico Luno in naše udeležence tečajev!

nasmejan otročiček sporoča novico

Vrtci

Modra pikica povezuje starše in strokovnjake v vrtcih!

Otroci se igrajo in učijo skupaj

Članki

Objavljeni članki

Otrok kreta

Galerija

Poglejte fotografije in filmčke naših malčkov!

Dojenček se igra s fotoaparatom